Wrocław

ul. Kuźnicza 56

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide autor: Ferrari Luciano
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł

Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Lulu Enterprises
ISBN: 978-14-09-28850-3
Format: 14.8x21.0cm
Liczba stron: 210
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
329,70 zł 313,20 zł

This textbook offers a large number of classical and modern recipes to manufacture gourmet Gelato, Sorbet, Sherbet, Ice Cream, Water Ice and Frozen Custard.
The mission of this work is to introduce and to direct with a very practical yet professional approach all those who would like to open a frozen dessert business or the frozen dessert professionals who are looking for good ideas to offer their customers.
The recipes are completed by useful garnish tips that refer to the comprehensive garnish recipe chapter.
Through a very easy-to-read recipe layout, with dosage expressed both in metric and in US Standard System, the operator is taken from the ingredient list to the mixing directions all the way to the manufacturing tips so to make sure he gets all the necessary information to create the most outstanding and authentic frozen dessert concoctions.
All recipes have been individually tested to guarantee the result and are formulated according to the most user's friendly technical methods.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Wrocław akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier